Красота, Пътешествия

Филхармония на петте сетива

© CHANEL

© CHANEL

 

5  Това е щастливото число на Габриел Шанел и уелнес уравнението на Изкуството на Грижата CHANEL, практикувана при CHANEL в хотел RITZ PARIS.

bloc_1_893x568_0

5  Будоара за интимна и изискана грижа, пет пашкула на спокойствието с подпис CHANEL. Бежово, черно, декор интерпретиращ параваните Коромандел, скъпи за Коко… В това мрачно, но уютно място, в което всеки детайл е подбран, като за рокля от висшата мода, всичко ви приканва към комфорт, спокойствие и изоставяне.

ritz-club-paris-chanel-au-ritz-paris-soins_0

5  Експертни грижи, пет опитни експерта по красота, но с „добавени човешки качества“, те придружават в това изключително и чувствено пътешествие на красотата.

bloc_3_893x568_0

5  Етапа за събуждане и задоволяване на петте сетива. Напитка с множество ползи, изискани и съживяващи парфюми, точно премерен натиск на интуитивна ръка, изкусен музикален и светлинен дизайн. Нищо не е оставено на случайността, за да се възобнови тялото и душата.

bloc_4_893x568_0

5  Масажни масла. Жасмин, майска роза, ориент, ванилия, летни цитруси… създадени специално от козметолозите и носовете на Къща CHANEL, за грижата за тялото. Разкрасяват кожата и отварят нови хоризонти.