Аромати, Новости

Уханията на пролетта

Животът е красив… тук и сега! Защо да чакаме щастието да дойде? Та то е в нас самите! Всеки момент от живота е пропит от щастие, просто трябва да го уловим. Ароматът, който е като магнит за щастие, носи красноречивото име La Vie est Belle Inténsement. За Lancôme щастието е преди всичко нагласа, но и необходимост. То не трябва да чака. Дамите, чието мото е: „моето щастие е тук и сега“ ще се влюбят от първо помирисване в изключителната енергия, която внася тази парфюмна вода. Еуфория от бергамот, розов пипер и малина ви приканва да откриетe цветната сърцевина на уханието. Ирис и чувствена ванилия се преплитат, за да оставят пленяваща следа в съзнанието на всеки помирисал аромата. Да! Животът е красив! Ухае на щастие, ведрост и изразителна увереност.

Но какво би бил животът без мечти?! Та нали мечтите са движещата сила да продължаваме напред към истинското ни „Аз“! Да се развиваме и следваме нашия естествен порив! Този мотив води до появата на Coach Dreams– слънчево пътешествие изпълнено с възможности. “Coach Dreams е жизнерадостен и безгрижен парфюм. Вдъхновен от мечтателите на 21ви век и техния безгрижен, приключенски дух. Той символизира възторга от пътешествието с приятели.” – споделя Стюарт Вевърс, творчески директор на компанията. Нотките на горчив портокал, круша, кактус, гардения и амброксан стимулират съзнанието ни да мечтае и сбъдва мечтите ни.

Giorgio Armani безупречно познава философията на съвременната женственост, а сега я представя в една още по-интензивна интерпретация: дамското ухание SI PASSIONE INTENSE. Връхните нотки на касис се смесват със сърцевината от жасмин и роза, за да създадат ураган от от силна природна енергия. Подсилени от базовите нотки на кедрово дърво, пачули и бял мускус те започват да излъчват вибрации, като онези от изпитването на истинска страст. Ода на интензивната женственост и страст! С тази парфюмна вода Армани заявява: „Интензивността не е необходимо да бъде тъмна. Тя е движение в творчеството, непрекъсната вибрация!“    

Златното момиче Дева Касел, дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел представя златното цвете в нашата уханна градина- парфюмната вода Dolce Shine на Dolce&Gabbana. Аромат вдъхновен от онзи специален момент между зимата и пролетта, когато първите слънчеви лъчи вдъхват нов живот в природата. Неговият сияен и слънчев характер е пресъздаден от нотките на сочно манго и свеж грейпфрут. Докато лъчезарното цветно ухание на жасминов и портокалов цвят е обогатено с нежни солени и дървесни нотки, които ни отвеждат в благоуханните градини край бреговете на Амалфи. Усещане за радост, спокойствие, природа балансират сетивата ни.

Едно цвете се откроява в нашата уханна градина- мъжествено, успешно, класическо с наситен папратов аромат на живот. Това е най-новата тоалетна вода Y Live Intense на Yves Saint Laurent. Уникален аромат за мъжа, устремил се към постижения по пътя на себеоткриване. Този път започва с въпроса „Y“ (Защо?). А отговорът е: „Защото това е ароматът за мъжа, който не се страхува да рискува, който улавя тръпката на сценичната треска, който обича адреналина!“ Свеж, преливащ от енергия, интензивен той ви изважда от зоната на комфорт, за да ви въведе в наситена атмосфера, която събужда мъжката енергия.