Новости

Червен Огнен Петел

Вечната сага- едни направиха равносметките, други- все още не, едни научиха уроците, други продължават да учат, за едни свършва годината, за други започва. Така е и сега, и винаги така ще бъде! Такава е закономерността- да  имаме лице и гръб, начало и край, красиво и грозно, Ин и Ян- монетата е винаги с две страни. Едни вече изпратиха старата и посрещнаха новата година, но китайският зодиак ще го направи на 28-ми януари 2017 г., под знака на червения огнен петел.

img_0610 Символ на достойнство, чест, прагматизъм… и разбира се- на Франция! Това ще бъде нашата следваща дестинация във виртуалното ни пътешествие. Стягайте куфарите, ако все още не сте го направили. Очакват ни на улица Камбон №31, авенюто на Елисейските полета № 68, в хотел Фукетс Бариер, в Салоните на Кралския Палат и поредица от интересни места, събития, ухания и красиви моменти.

Междувременно, започват Мастър Класовете по Парфюмерия.

Ще говорим за парфюмите на 2017-та година, а местата са ограничени! Групата е компактна от 20 участника! Може да присъства, всеки, който иска да разбере: кой са щастливите ухания на 2017-та година; как са изградени парфюмните композиции; кои ароматни нотки да предпочетем, от кои да се въздържаме. Осигуряването на присъствие е единствено с предварително записване. Можете да заявите вашето желание за участие в Мастър Класа, като използвате  формата за контакти.  или страницата във фейсбук

Това, което е важно да знаете за годината на огнения, червен петел:

*Цветовете в облеклото за 2017-та са златното, кафявото и жълтото, земните тонове, избягвайте червеното- това е цвят, който ще предизвиква яростта на петела, за разлика от земните, които ще го успокояват и балансират.

*Щастливите числа са 5, 7 и 8. /Ясно е, че е време за Шанел №5, останалото ще разберете по време на нашия Мастър Клас/

*Измежду цветовете, в домашния интериор- заложете на лилаво, а при аксесоарите на аметиста. Забравете за рубина и граната. *Гладиол, амарант, щир ще са цветята на успеха.

*Малахитово-зелената очна линия, ще бъде актуална, както и спиралите за мигли в зелен цвят.

*Година на раждане за петлите1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029 г.

Родените под знака на петела, са перфекционистите на китайския зодиак. Те са уверени и уважавани, несъмнено не се страхуват да събудят заспалите и да изпеят песента си пред целия свят. Това ще бъде годината на зората, пробуждането; триумфът и успехът, в резултат от положените и целеустремени усилия;

Това са мечтателите, които искат да живеят в по-добър свят, надарени с талант, енергични, трудолюбиви и забавни.  Петелът е не само с големи идеи, но и с безгранично сърце и желание да бъде героя на своя собствен живот.