Новости

40 години на уханна изисканост с Dr. Vranjes

Италианската марка Dr. Vranjes отбеляза своя 40-ти юбилей в магазин Delirium Exclusive с изискано събитие и ароматни истории.

Преди 40 години, парфюмеристът Паоло и неговата съпруга решават да разработят собствена марка за аромати за дома. Съпругата предлага флаконите да бъдат с формата на купола на Брунелески, на флорентинската катедрала “Санта Мария Дел Фиоре”. Заедно разработват уханията с естествени съставки, които се развиват по-дълго във времето. Парфюмите за дома на Dr. Vranjes Firenze съживяват спомените и красивите моменти, с изтънчени аромати, които предизвикват топлина, очароват сетивата и превръщат обикновения ден в нещо необикновено. Ароматите за дома на Dr. Vranjes са специално създадени, за да придадат уникална индивидуалност на вашите жизнени пространства.

Най-продавано е уханието Rosso Nobile, което се появява след един облог между Пабло и негов приятел, винар, пристигнал от Калифорния. Винарят предизвикал Паоло да направи аромат с ухание на вино. Съмнявал се, че това е възможно, защото виното има уникални ароматни молекули. Паоло приема предизвикателството и след пет години на разработване той създава Rosso Nobile. Ухание с аромат на горски плодове, ягоди, бреза с изключително развитие, което не просто те опиянява, но то обожествява. Да! Просто искаш да изпиеш чаша вино и да се насладиш на живота така, както са го правили Паоло и неговият приятел. Едно завръщане в спомените за dolce far niente. Ухание, което разказва историята на виното, Тоскана и качествения живот. Ухание пресъздадено в лимитирано издание за отпразнуване на този 40 годишен юбилей в скъпоценна кутия в оригинално зелено от 1983 г., украсена със златна шарка с флорентински, геометрични форми. Характерното за марката червено лого се откроява в центъра, а топъл печат на шарката създава ефект на барелеф. Колекционерски шедьовър, дизайнерски обект, вдъхновен от най-добрите тоскански вина, се превръща в тост за отпразнуване на този значим празник!

Можете да откриете лимитирането издание тук.