Новости

Freya Beauty- Skin Polishing Powder

Фрея Бюти представя озаряващо сияние за още по-сияйни слънчеви дни със Skin Polishing Powder в неутрален блясък, чието име ни телепортира на Сейшелите. Но не! Не бързайте да вадите финални заключения. Продуктът е не просто произведен в Италия, а е и вдъхновен от италианския начин на живот и естетика.

Ето какво споделя Виктория Радославова- Артистичен и Творчески Директор на Фрея Бюти:

Виктория Радославова
Артистичен и Творчески ДиректорФрея Бюти

„Когато посетих за първи път Италия чух за израза: La bella figura.  Да се радваш на живота, за италианците е много повече от обикновен хедонизъм- това е възможността да можем да се наслаждаваме на малките неща, които ни заобикалят. Да се насладиш: на сияйна усмивка или на приятен разговор, на изгряващото слънце или на симфонията на градския трафик. Когато осъзнаваме красотата на малките неща сме готови да приемем живота, като красиво творение, шедьовър на природата. Това цялостно усещане за красота те изпълва и приемаш всички предизвикателства на живота с по-голямо спокойствие, ведрина и мъдрост. Това е значението на la bella figura. В него няма нищо повърхностно. Почувствайте красотата, оценете я и тогава тя ще ви следва във всичко, което правите. La bella figura е много повече от вашия външен вид. Значението е по-дълбоко. Става въпрос, за начина, по който действате; за това как се отнасяте към другите; за това как се грижите за себе си.

Няма продукт, който да може да представи по-добре значението на израза La bella figura от Skin Polishing Powder. Полиращата пудра е олицетворение на класа и елегантност, вдъхновена от италианския начин на живот. Разработихме я, за да напомним на жените за тяхната, собствена уникалност  и да ги вдъхновим да я подчертаят с луксозно сияние. Класа, изисканост, шик, иконична красота са определенията за Skin Polishing Powder. С полиращата пудра красотата преминава отвъд границата на начина, по който изглеждаш, тя се превръща в начин на живот. Тя е от онези детайли, които са неизменни за изграждането на завършения образ на женствеността.

Skin Polishing Powder  Е ИЗКУСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ КРАСИВО. Появява се след едногодишен период на проучване и разработване с новаторски подход и голямо внимание към детайла. Създадохме я с много любов и внимателен подбор на ефективни съставки, с грижа за кожата, със страст- за  живот, изпълнен със страст, смях, стил и елегантност. Skin Polishing Powder е свят, който въплъщава изкуството на женската изтънченост, вдъхновена от изтънчената елегантност и класа на италианския живот. Перфектната красота за перфектен живот!»

Полираща и озаряваща пудра

Истинско кадифе по твоите пръсти… облагородява сетивата ти. 

Невероятно нежен, копринен, компактен филм, който перфектно приляга върху кожата, за да я озари с естествено-младежко сияние. Комплекс от растителни екстракти изглажда и се грижи за кожата.

Еклектичен озарител, който можете да използвате над фон дьо тена, за да акцентирате на скулите, веждите, нослето, устните или за да създадете сияйна визия.   

Моментално озарява лицето, контурите, скулите, очите, деколтето или зоните, на които искате да акцентирате или да заредите с жизнен, младежки блясък. Порите и фините линии са оптически минимизирани, а кожата е полирана до брилянтен блясък. Същевременно екстракт от розмарин балансира омазняването на кожата и действа анти-бактериално. Слънчогледово масло богато на витамин Е неутрализира свободните радикали и забавя процесите на стареене. Хидро-обгръщащ и съживяващ комплекс спомага за гладкото и равномерно нанасяне и прилягане  на озаряващия филм, презареждайки кожата с живителна енергия. Предпазва от замърсяванията в градска среда, както и от UV- лъчите.  

Ще забележете оптическо озаряване само с един размах на четката. Кожата е облагородена и полирана до брилянтен блясък, заредена с нова, живителна сила и младежко сияние. Блестящият филм гладко приляга върху повърхността и дълготрайно фиксира базата, за да подобри усещаното за комфорт и хидратация на кожата. Омазняването е балансирано, а порите и фините линии са минимизирани. Контурите на лицето лесно се преливат до пълно хармонизиране и създаване на нонтуринг визия. 

Прогонва умората и цветния шум от лицето, като го обгръща в сияен ореол. Изравнява тена и може да засили хайлатиращия ефект, когато се използва в комбинация с течните хайлайтъри Freya Beauty. Сякаш нежна утринна роса озарява кожата с нова, ревитализираща сила. За всеки тип кожа и възраст.

Предимства: Лесна за употреба Веган Формула; 98% природни съставки; кадифен завършек; микро-изглаждащ филм; равномерен и елегантен, сияен блясък; Не съдържа- парабени, минерални масла, вакси, нано-частици, ланолин; абсорбира излишното омазняване; полира порите и повърхността на кожата; минимизира фините линии; превенция от стареене, омазняване, замърсяване и УВ- увреждане; копринено усещане.