Новости, Пътешествия

„Ceci n`est pas une valise.“

article_rene-magritteСлед като нашето пътешествие из Мароко приключва, е време да стегнем куфарите, за да се отправим към следващата дестинация! Пътешествието продължава! На къде? Ще разберете в началото на 2017-та. За да се подготвите,  и ако още не сте написали, вашето коледно писмо, то не забравяйте да включите и удобен и стабилен куфар, който ще ви е необходим! Защото най-добрата инвестиция е в пътешествията и приятно изкараното време! А уникалната капсулна колекция от 2 куфара, вдъхновени от творчеството на Рене Магрит са изкуство, което няма как да не харесате и оцените!

„Това не е куфар…“ би казал г-н Магрит, при вида на новите две, специално за европейските пътешественици, издания на Samsonite.

Това е изкуство на колела, или една сбъдната мечта!

 

moma_magritte_treacheryofimages

 

Сетихте ли се за него? За онзи симпатичен белгиец, с хиляди сюреалистични и футуристични идеи творец? Да, да, същият- онзи, който обича да представя познати предмети, но да ги назовава по различен от общоприетия начин. Мечтател и творческа фигура на 20-ти век, чието изкуство е вдъхновение за дизайна на лимитираните куфари от леката, като перце колекция Космолайт.

 

samsonite-rene-magritte-01

От Samsonite споделят, че това е повод  да отдадат почит към две от най-известните му творби: „THE SON OF MAN“ и „SKY BIRD“ и да вдъхновят неговите почитатели към нови приключения в сюреалистичното и безкрайната, синя шир на небето, осеяно в облаци. Темата на Магрит продължава и вътре в куфара, като разкрива този красив, персонализиран интериор на друг негов шедьовър.

samsonite-magritte

За да запазят спомена за мъжа с бомбето- емблема за творчеството на маестрото, дългосрочно и сигурно, Samsonite избират изданието Космолайт– най-продаваните и отличавани куфари.

Различават се с това, че са екстремно леки и много здрави, следват вашия начин на живот и носят максимална практичност. Телескопичната дръжка и въртящите се във всички посоки 4- ри колела, осигуряват изключително лесното придвижване на куфара в пространството.  Футуристичен полимер, го предпазва от всякакви ситуации, а TSA заключалка, позволява да бъде отключена, за проверка на вашия багаж, без увреждания и риск, единствената оторизирана от летищните власти.  Всичко това са основания да получите и 10 годишна гаранция от компанията, убедени, че могат да предложат най-доброто, с почерк от Рене Магрит.

До 23-ти януари 2017 г. ще продължи изложбата, в чест на твореца-  “Магрит. Символиката на картините.”, в центъра Жорж Помпиду в Париж.

picture8

Стягайте куфарите! Нашето пътешествие продължава…