Красота, Новости

CLARINS Nutri-Lumière

Жената е сред най-красивите цветя на Земята. Именно като цветята, тя се нуждае основно от подхранване и светлина, за да заблести красотата й с пълно сияние. Вдъхновени от женствеността и в името на красотата в нейния „разцъфтяващ период“, лабораториите на Кларанс създадоха в услуга на дамите ефективната линия Nutri-Lumière за справяне с промените в кожата, които се появяват в резултат от хормоналния дисбаланс, при жените в тяхната 60 годишна възраст.

Четирите продукта от линията подхранват, ревитализират, озаряват кожата с помощта на ексракт от див кестен, извлечен от цветовете и плодовете, за да й върнат младежкото сияние. От ръчно набраните цветове с новаторски метод се извлича екстрактът от кестена, с който се стимулира микроцирклацията на кожата и нейното по-добро подхранване. Докато от кестените се извлича веществото есцин, което отново влияе върху подобряване на микроциркулацията на кожата, но като въздейства дрениращо.

Кожата на 60, често е „изнемощяла“ и няма сили, за да абсорбира хранителните вещества, които се опитваме да й доставим, чрез кремовете или серумите за лице. Кларанс са помислили за това и са създали обновяваща есенция. С нея започва грижата за зрялата кожа. Тя богато хидратира кожата, в дълбочина, за да създаде „водни пътеки“, по които да се спуснат, сякаш с асансьор, активните съставки на дневния крем или емулсия, както и на нощния крем.       

За много сухата кожа, както и през зимата е по-добре да се доверите на подхранващия и ревитализиращ дневен крем. За кожа която все още, понякога се омазнява, както и през топлите летни дни можете да заложите на подхранваща и ревитализираща дневна емулсия. През нощите вашият ефективен сътрудник за облагородяване на кожата е подхранващият и подмладяващ нощен крем.

Линията Nutri-Lumièrе подхранва активно кожата, като стимулира микроциркулацията и по-добрата дистрибуция на още 17 растителни екстракти, богати на хранителни вещества. Ден след ден, кожата възвръща своето младежко сияние и хармонията във вас самите. Погрижете се още сега за вас, за вашата кожа, за вашата хармония с Nutri-Lumière от Кларанс, за да се наслаждавате на красивите неща в живота!