Аромати, Новости

DOLCE SHINE

Тази пролет Dolce&Gabbana Beauty представя ново, златно цвете в градината Dolce. Слънчев и неустоимо свеж, този плодово – цветен аромат разпръсква около себе си прочутата италианска радост от живота. Цветно и сочно манго и ярък жасмин са съчетани със светли дървесни нотки, за да композират новия, слънчев, плодово-цветен аромат Dolce Shine.

ВДЪХНОВЕНИЕТО

Ароматът олицетворява усмихнатата и магнетична млада жена, която блести и привлича погледите, където и да отиде. Само със своето присъствие тя може да направи денят по-светъл. Новият аромат Dolce Shine е вдъхновен от момента между зимата и пролетта, когато първите слънчеви лъчи се прокрадват в градините по бреговете на Амалфи.

АРОМАТЪТ

В Dolce Shine, парфюмеристът Мари Саламан съчетава създаването на деликатен слънчев букет с идеята да даде на всяка жена силата да заблести. Ново, радостно и цветно пристрастяване. В цветните връхни нотки пищно манго контрастира на пикантната тръпчивост на натурална есенция от грейпфрут. Дръзка и хрупкава дюля добавя текстура към сочната композиция. Сърцето на аромата цъфти с великолепния вихър от въздушен жасмин и слънчев портокалов цвят. Като лек бриз, неочаквани солени, озонови нотки дават живот на богатите, цветни букети и сякаш оставят лека и свежа роса по цветчетата.

Слънчевата светлина на аромата преминава в кремообразната база, където деликатен акорд на бели дъвесни нотки, опушено австралийско сандалово дърво и копринен бял мускус носят усещане за мека и топла кожа.

КАМПАНИЯТА

Усмихнато и лъчисто, прекрасното Dolce момиче се разхожда в градините и по улиците на Равело – градче на амалфийското крайбрежие в Италия. В този малък град на върха на хълма, тя разпръсква своята светлина. Облечена с ефирна бяла рокля, с ръце, пълни със свежи цветя, тя носи радост на всеки, когото срещне по пътя си.

ОПАКОВКАТА

За новото цветно попълнение в Dolce колекцията, флаконът и емблематичната капачка са в меко жълто, което кореспондира и на външната опаковка. Както винаги, черната панделка под капачката украсява аромата. Името му е изписано с лилаво, елегантно акцентиращо на позитивната енергия, която носи Dolce Shine.

#DGBeauty #DGDolceShine #ShineYourLight