Красота, Новости

Ecollagen Wrinkle Power

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА НАМАЛИТЕ БРЪЧКИТЕ & ФИНИТЕ ЛИНИИ  ВЕДНАГА?

ОТКРИЙТЕ СИЛАТА НА НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ
Сутрин, докато се подготвяте за предстоящия ден, искало ли Ви се е някога да трансформирате бръчките си мигновено? Да направите кожата си гладка и еластична? Да добавите щипка сияние? С новата серия NovAge Ecollagen Wrinkle Power може да
постигнете точно това. Серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power съдържа 4 продукта за грижа, които повишават колагена в кожата, за да коригират бръчките в дългосрочен план и да ги намалят мигновено, за да не се налага да мислите повече за тях.

 МОЩНИ СЪСТАВКИ
Серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power дължи действието си на уникална
формула, съчетаваща ефективни съставки – патентован трипептид комплекс, нискомолекулярна хиалуронова киселина и растителни стволови клетки от еделвайс.

ПАТЕНТОВАН ТРИПЕПТИДЕН КОМПЛЕКС

Този патентован комплекс против бръчки, най-добрият в своя клас, комбинира пептиди от ориз, пшеница и мая. Сравнено с индивидуалното действие на всеки от тези три пептида, трипептидният комплекс повишава колагена в кожата многократно повече.

НИСКОМОЛЕКУЛЯРНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Привлича и задържа вода с до 1000 пъти повече от собственото си тегло. Абсорбира се ефективно в кожата, където изглажда бръчките и подобрява цялостния вид и усещане на кожата.

ЕКСТРАТ ОТ РАСТИТЕЛНИ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ЕДЕЛВАЙС

Този екстракт от растителни стволови клетки е избран заради неговата изключителна способност да предпазва както колагена, така и хиалуроновата киселина в кожата от разпадане. Той подпомага действието на трипептидния комплекс и нискомолекулярната хиалуронова киселина, като по този начин забавя процесите на стареенето.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА СЕРИЯТА?
За заетите жени, които търсят бързо и ефективно решение за справяне с бръчките.

4 ЛЕСНИ СТЪПКИ ЗА ПОНЕ 7 ПЪТИ ПО-ДОБРА КОЖА
Комплектът NovAge Ecollagen Wrinkle Power съдържа всичко, от което се нуждаете, за да разкриете гладка, сияйна и здрава кожа – почистващ гел, крем за околоочния контур, серум, дневен и нощен крем.

РЕЗУЛТАТИ: Серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power мигновено намалява бръчките с до 49% – клинично доказано. Продуктите в комплекта са създадени, за да повишат синтеза на колаген, с което да коригират бръчките с течение на времето и да забавят темповете на стареенето. Те ще Ви помогнат да разкриете възможно най-гладката, сияйна и здрава кожа.