Красота, Новости

Ritual Ecollagen Wrinkle Power

Серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power съдържа 5 продукта за 4 етапен ритуал, който повишава колагена в кожата, за да коригира
бръчките в дългосрочен план и да ги намалява мигновено, за да не се налага да мислите повече за тях.

Етап 1 ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ NOVAGE SUPREME

ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА & ХИДРАТИРА САМО В ЕДНА ЛЕСНА СТЪПКА

Интелигентна формула с оптимално балансирана комбинация от почистващи, хидратиращи и успокояващи комплекси с витамин Е, създадена да направи кожата идеално чиста, тонизирана и мека и да я дари с усещане за комфорт.

 

 

Етап 2 ОКОЛООЧЕН КРЕМ ECOLLAGEN WRINKLE POWER

МИГНОВЕНО ПОДОБРЯВА ВИДА НА ОКОЛООЧНАТА ОБЛАСТ

МИГНОВЕНО ПОДОБРЯВА ВИДА НА ОКОЛООЧНАТА ОБЛАСТ

Предназначен за мигновеното намаляване на фините линии, бръчките, подпухналостта и тъмните кръгове под очите, както и за намаляване на бръчките в дългосрочен план.

Подхранващ комплекс:
Комплекс от овлажняващи съставки, специално
комбинирани за ефективна хидратация, подхранване
и предпазване на деликатната кожа около очите.
Кофеин:
Кофеинът е известен с неговите стимулиращи
свойства, благодарение на които намалява появата на
тъмни кръгове и подпухналост, които се появяват в
следствие на забавено кръвообращение и са лесно
забележими заради фината текстура на кожата под
очите.

Комплекс със светлоотразяващи перли: Тази комбинация от миниатюрни  минерални частици действа като призма, която отразява светлината, попаднала върху кожата, като по този начин помага за прикриване на несъвършенствата и прави тена красив и сияен.

Етап 3 СЕРУМ ECOLLAGEN WRINKLE POWER

ПРАВИ КОЖАТА СИЯЙНА И ХИДРАТИРАНА

Суперсерумът с лека формула се абсорбира бързо от кожата и мигновено изпълва бръчките с интензивна хидратация. Повишава нивата на колаген в кожата и помага за постигането на красив вид на кожата с течение на времето.

Пребиотична съставка:
Екстракт от морски водорасли. Тази иновативна съставка служи за „храна“ на полезните бактерии в кожата, стимулира клетъчното обновяване и подпомага поддържането на доброто й здраве.

 

 

Етап 4 ДНЕВЕН КРЕМ ECOLLAGEN WRINKLE POWER SPF 30

НА УСЕЩАНЕ КОЖАТА Е ГЛАДКА & ЕЛАСТИЧНА

Мощен мултифункционален дневен крем, който хидратира, коригира бръчките и прави кожата гладка, мека и сияйна, като заедно с това помага за забавяне на стареенето.

• SPF 30 и UVA защита: UV защитата е най-доброто средство за забавяне на стареенето. Дневният крем осигурява защита SPF 30 и UVA.
Защитен комплекс Pollution Protect Technology: Предназначен за предпазване на кожата от негативното въздействие на вредните фактори в околната среда, като например замърсяването. Той образува невидим филм върху кожата, който й позволява да диша, но пречи на вредните частици от замърсения въздух да влязат в контакт с кожната бариера.
Комплекс InstaSmooth: Тази съставка мигновено запълва бръчките и подпомага действието на повишаващия колагена трипептиден комплекс.
Хидратиращ комплекс: Специална комбинация от хидратиращи съставки, които клинично доказано осигуряват хидратация за целия ден.

Етап 4 НОЩЕН КРЕМ ECOLLAGEN WRINKLE POWER

ПОВИШАВА ЗАЩИТАТА НА КОЖНАТА БАРИЕРА С 28%

Подхранва в дълбочина за гладка, сияйна и мека кожа на сутринта. Повишава дермалния колаген, коригира бръчките и забавя процесите на стареене.

• Ниацинамид: Ниацинамид (витамин В3) е суперефективна съставка за
възстановяване на кожата с множество доказани ползи, сред които повишаване на клетъчната енергия и поддържането на силна, балансирана кожна бариера.
• Витамин E: Този антиоксидант играе ключова роля в защитата от действието на свободните радикали и подпомага хидратирането на кожата.
• Масло от шеа: Извлечено от ядката на африканско дърво със същото име, маслото от шеа е великолепно средство за подхранване, успокояване и облекчаване на сухотата на
кожата.

 

Серията NovAge Ecollagen Wrinkle Power мигновено намалява бръчките с до 49% – клинично доказано. Продуктите в комплекта са създадени, за да повишат синтеза на колаген, с което да коригират бръчките с течение на времето и да забавят темповете на стареенето. Те ще Ви помогнат да разкриете възможно най-гладката, сияйна и здрава кожа.