Аромати, Новости

GUCCI GUILTY LOVE EDITION

Празникът на свободата продължава с поредна глава от историята Gucci Guilty. По случай първата годишнина от кампанията #ForeverGuilty, днес се раждат лимитираните издания Gucci Guilty Love Edition. Посветени на любовта, новите аромати Gucci Guilty
идват във време, което почита модерната любов, а връзките се изразяват по нетрадиционни и автентични начини. Ароматите Gucci Guilty Love са във флакони с оригинални и свежи дизайни: непрозрачно пастелно зелено за Него и ретро приглушено розово за Нея.

Gucci Guilty Love Edition за Него
Gucci Guilty Love Edition за Него е модерен ароматичен, папратов, пикантен и зелен аромат. Неговият уникален дух е подчертан от хладни нотки цитрус и енигматични мъжествени ароматични нотки. Развивайки многоликата свежест на джинджър и неговия жизнен и енергизиращ характер, ароматът има и искрящи плодови нюанси, подчертани от нотки мандарина, розов пипер и кумкуат.

В сърцето се събират лавандула, здравец и розмарин за балансирана и ароматична композиция. Изтънчена нотка пачули носи чувствена сила и трайност, а главния акорд в основата – ветивер, допринася за модерния мъжествен завършек.

Gucci Guilty Love Edition за Нея Изненадващата комбинация от нотки на Gucci Guilty Love Edition за Нея блести ярко и дръзко. Свеж, ориенталски, флорален, плодов и шипров аромат, Gucci Guilty Love за Нея е почит към винтидж характера на цветето нарцис.

Ароматът се открива с прозрачна, кристална свежест на бергамот, грейпфрут и акватична нотка, а нарцисът е подсилен от остра нотка малина. Виолетка и жасмин самбак допълват цветните качества на композицията. Многопластовият аромат е обогатен допълнително с въздушна, мускусна база и пачули.

Кампанията
За тази кампания, главните герои Джаред Лето и Лана Дел Рей отново се срещат в типичната американска обстановка – обществената пералня. Заснети от фотографа Глен Лушфорд, двамата празнуват свободата си от ограниченията на обществото, с ароматите, надлежно подредени наоколо.

Опаковките
Носещи посланието на новата история, флаконите Gucci Guilty Love отразяват визията на кампанията #ForeverGuilty. В същите емблематични стъклени флакони, новите аромати, освежават облика си в нюанси на характерно пастелно зелено и приглушено розово в съответни цветни кутии. Бутилките са наполовина непрозрачни с гланцово покритие, наполовина в матирано стъкло. И двете са завършени с капачка в съответстващ цвят, акцентирана с лого Gucci.

#ForeverGuilty