Аромати, Новости

CKEVERYONE

Дързък нов аромат, създаден за всяко поколение, CK EVERYONE приветства един легендарен епизод от историята на CK ONE.

Вдъхновен от неподправените хора с младежки дух, които не робуват на ограничения, предразсъдъци и норми за полове, CK EVERYONE прелива от безкрайни възможности. Кампанията на CK EVERYONE отдава почит на индивидуалността и свободата да изразиш себе си, а нейни лица са вдъхновяващи модели, артисти, музиканти и творци, които разкриват своите различни лица и предефинират границите, заявявайки: Аз съм един човек и много хора. Обичам всяко мое аз.

Известен като легендарен парфюмерист и автор на култовия CK ONE, Алберто Мориляс създаде нов унисекс аромат с характерна свежест и съставки, 79% от които са с естествен произход. Продуктът отрича традиционните норми за половете, като това се усеща както в дързостта на аромата, така и на кампанията му.

ОБИЧАМ ВСЯКО МОЕ АЗ
Истински – Обединяващ – Освободен.

РЕКЛАМА

Кампанията на CK EVERYONE е смела колаборация между световете на модата и ароматите, носейки много енергия и тайнственост. CK EVERYONE дебютира заедно с новите ДЪНКИ и БЕЛЬО CK ONE – също вдъхновени от неподправения дух на оригиналния CK ONE. Цялостната кампания разглежда различните аспекти на личността и смело показва на света една колективна индивидуалност, разбиваща статуквото. Звездният екип включва талантливи модерни творци с разностранни изяви: музикантът Елиът Съмнър, моделът Кара Тейлър, скейтърът и фотограф Евън Мок, артистът MLMA, моделът Паркър Ван Ноорд и рапърът Priddy the Opp. От CK Everyone искат да отпразнуват многоликостта на личността чрез полиморфни изображения, пресъздаващи индивидуалната природа на личността, мощния призив към поколението на новото хилядолетие и свободата да обичаш всеки.

АРОМАТЪТ

CK EVERYONE е перфектното съчетание от чиста свежест, сладка чувственост и провокативен ефект. Цитрусовият аромат, ободряващ с леко пикантните нотки на органично портокалово масло, се съчетава с нюанси на син чай и освежаващ кедър за създаването на универсален унисекс аромат.

„CK EVERYONE ти позволява да бъдеш 100% себе си. Той дава израз на идеалите на новото поколение.“– споделя парфюмеристът Алберто Мориляс, известен като автор на оригиналния CK ONE.

Като чист и природосъобразен аромат, CK EVERYONE е органичен и съдържа съставки, 79% от които са с естествен произход. Връхната нотка на портокал е последван от сърцевината на син чай, облагородени от изтънчеността на базата от кедър.

ФЛАКОНЪТ  И ОПАКОВКАТА

Флаконът и опаковката на CK EVERYONE са създадени от рециклирани материали в чест на неговата чистота и естественост. Ултрамодерният и прозрачен стъклен флакон е с 10% съдържание на рециклирани материали и подлежи на рециклиране след отстраняване на помпата и ластичната лента, а картонената опаковъчна кутия съдържа 30% рециклирани материали.

За да подсилят идеята за чистотата, минималистичните монохромни елементи и надписи са отпечатани с мастило от соя, за да отбележат неподправения и характерен унисекс дух на аромата.

Съчетавайки две истински икони, CK EVERYONE притежава отличителна лента на флакона, с която отдава почит на емблематичния надпис на кръста върху БЕЛЬОТО CALVIN KLEIN.