Аромати, Новости

BOSS ALIVE

КАКВО ВИ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ЖИВИ?

ПАРФЮМИ BOSS СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В ТЕРИТОРИЯТА НА ЖЕНИТЕ С НОВ АРОМАТ: BOSS ALIVE

Създаден изцяло от жени за жени, BOSS ALIVE е аромат, за тези, които живеят смело. Независима, елегантна и уверена – жената, която олицетворява BOSS ALIVE разбира, че спонтанността и щастието са също толкова важни в нейния живот, колкото отдадеността и концентрацията. Тя знае, че в това да бъде вярна на себе си е нейната най-голяма сила. Създаден, за да отпразнува щастието от това да се потопиш в настоящия момент, BOSS ALIVE предлага свежа доза безгрижна женственост. Новото допълнение в портфолиото на Парфюми BOSS е напомняне да живеем живота си на пълни обороти всеки ден.

КАМПАНИЯТА
С участието на четири международно признати талантливи жени – Ема Робъртс, Лора Хариър, Бруна Маркезин и Клои Бенет, кампанията BOSS ALIVE дава своя уникален поглед върху преживяванията, които най-силно карат всяка от тях да се чувства жива.

Видеото показва четирите дами да се наслаждават на простите, малки неща от живота, докато са в Лос Анджелис. Клипът прелива от заразната им енергия и е изпълнен с близки кадри, които разкриват техните индивидуалности. Изцяло женският екип се допълва от признатия парфюмерист Аник Менардо, дизайнера Амели Райх, режисьора Ребека Злотовски и фотографа Колие Шор. Рекламния клип, създаден от френският режисьор и сценарист Ребека Злотовски разкрива баланса между целеустремената и уверена жена, която държи живота си под контрол и безгрижната радост на някой, изгубен в момента. Видеото показва четирите жени в различни ситуации, които си пеят с цяло гърло без намек на стеснителност. Песента – What’s Up на Four Non-Blondes е заразен мотив, който се развива от тананикане в началото, до общ химн, когато споделения момент на радост настъпи. Визиите на кампанията са заснети от световно известният фотограф Колие Шор и дават живот на аромата, разказвайки истории чрез красива, елегантна галерия от снимки.

Ема Робъртс е безспорен талант, натрупал впечатляваща филмова и телевизионна кариера за едно десетилетие. Ема обяснява: “Най-жива съм се чувствала, когато се научих кога да казвам да и кога не в кариерата си. Времето е всичко и понякога е наистина смело да можеш да вземеш такова решение. ”

Лора Хариър е родом от Чикаго и започва кариерата си на 17, като международен модел, който пътува по целия свят и се снима за най-
добрите модни списания. В момента тя се фокусира върху актьорската си кариера. Лора допълва:
“Чувствам се най-жива, когато правя нещо ново, като например да гледам изгряващото слънце от място, на което никога преди не съм била, да правя нещо, от което съм изпитвала страх в миналото или да се изгубя в ново приключение. Но има също и моменти, в които се връщам към познатото – да видя семейството си след дълго отсъствие и цялата тази любов да ме обгърне”.

Бруна Маркезин е от най-влиятелните личности и модели на своето поколение. На 23, вече с кариера от две десетилетия, в момента тя е една от най-известните бразилски актриси. Бруна споделя: “Това, което днес ме кара да се чувствам жива, е да съм влюбена, да обичам нещо или да пътувам. Да живея живота си на пълни обороти. Аз винаги се опитвам да бъда истинска и вярна на себе си. Смятам, че трябва да живееш като си честен към себе си и към нещата, в които вярваш. Това е най-добрият начин да вземем максималното от живота.”

Клои Бенет е многостранен талант, който започва кариерата си като поп певица в Азия, след което успешно се прехвърля в Холивуд, където става известна с главните си роли в популярни кино и телевизионни проекти. Клои коментира: “Да съм на снимачната площадка е това, което най-силно ме кара да се чувствам жива. Също така да творя, да се влюбвам или пък просто да водя страхотен разговор с някой. Жената BOSS ALIVE не се страхува да следва инстинкта си – дори всичко наоколо да е пълен хаос, тя има ясна визия какво иска. Тази жена носи BOSS ALIVE.”

АРОМАТЪТ
BOSS ALIVE е плодов и дървесен парфюм от световно признатият парфюмерист Аник Менардо, създаден да бъде партньор на емблематичния мъжки BOSS Bottled. Един разпръскващ радост аромат, оставящ своя собствена следа.

BOSS ALIVE се открива с нотки енергична ябълка, остър касис, сок от слива и топла канела – композиция, която да напомня, че животът се живее на пълни обороти. Добавената мадагаскарска ванилия се превръща в отличителна черта на парфюма, в символ на радостта от живота, която жената BOSS ALIVE притежава. В цветното сърце, индийски жасмин самбак обгръща сетивата, контрастирайки с мащерка.

Гръбнакът на аромата са жизнени и силни дървесни нотки – китайски кедър, сандалово дърво и маслиново дърво, които носят успокояваща топлина и сила, която да вдъхновява жената BOSS ALIVE да следва пътя си по своите собствени правила.
Аник обяснява: “Трябва да да го усетиш – не прилича на никой друг аромат, той е нещо силно, чувствено, гурме и едновременно елегантно и семпло. Мисля, че такава е и жената BOSS.”.

ФЛАКОНЪТ
Елагантният флакон е създаден от германския дизайнер на бижута Амели Райх. С правоъгълна форма и изработен от тежко стъкло, флаконът е обгърнат в рамка от златен метал – осезаемо напомняне, че щастието може да бъде намерено във всеки един момент. Амели споделя: “Считам, че BOSS има много силен имидж със своите мъжки продукти, затова за мен беше предизвикателство да създам
дамския отговор и чрез него да се опитаме да олицетворим всяка една жена. Когато погледна флакона, виждам много повече от просто един флакон. За мен, той е бижу, шедьовър, той е като скъпоценен камък – нещо много ценно. ”

Когато цениш своето лично щастие, всеки момент придобива значение. Ценете настоящето и #FeelALIVE с този нов женствен и силен аромат.
А вас, какво вас ви кара да се чувствате живи?

#FeelALIVE