Красота, Новости

Holiday 2019

Празнуваме всеки ден, защото всеки ден е празник! Гримът е средство, с което можем с елегантност да подчертаем собствената си красота, а много често да добавим и цвят, за да доставим наслада на себе си и на околните. Изкуството на грима ни позволява да изпращаме сигнали, а гримът на CHANEL за този сезон носи ясното послание: „Ще празнуваме!“. Този празничен грим е наречен “Орнаментите на Шанел“, сътворен е от артистичния директор на марката –Лучия Пика върху очарователния модел Витория Черети и ни приканва да се забавляваме елегантно.   

@CHANEL

В грима се залага на празничните цветни емоции на червеното и златното. На светлия сияен тен се противопоставят наситени в ален блясък устни, както и изразителният поглед опушен в светлосенките на земни цветове и изкусителни мигли. Блясъкът от хайлайтър придава допълнителна празничност. Богатият цвят на червилото, в контраст със светлия и сияен тен на лицето носи жизнерадост и изисканост.

@CHANEL

ТЕН

Блестящ. Сияен. Озарен.

Сияещ фон от ангелска кожа създава сцена за празнично великолепие. За още по-блестящ празник, добавете озаряващ хайлйтър по лицевите контури, под очите, по върха на носа и брадичката, за да склуптурирате лицето със сияен ефект.

Съвет от Лучия: С помощта на четка разнесете блясък, като ореол около очите, преди или след нанасяне на сенките. Това придава моментална свежест и младежко излъчване. 

@CHANEL

ОЧИ

Дълбоки. Пищни. Разкошни.

Със сенки в шоколадово кафяв или каки цвят можете да опушите очите. Разнесете прасковен цвят от центъра на клепача към външния ъгъл на окото, а от вътрешния ъгъл към центъра поставете златни сенки за по-модерна визия.

Съвет от Лучия: С помощта на молив за очи в наситен каки цвят, подчертайте горния клепач, за да добавите елегантност и драматичност на погледа.

@CHANEL

УСТНИ

Наситении. Луксозни. Модерни.

Алено червеното е наситен цвят, идеален да облее устните с празнично усещане. Можете да поставите червено червило, след което в центъра на устните да добавите и червен гланц за модерен блясък и повече плътност на устните.

Съвет от Лучия: Свежият тен на лицето позволява да бъдете по-смели в избора на цвят за червило. Когато устните са в наситен цвят и блясък, модерната визия изисква тенът на лицето да е естествен и сияен. 

Лакирайте ноктите в червено, и празнувайте в пълния си блясък!