Новости

CHANEL Spring/Summer Collection 2017

Нашето пътешествие, в издирване на красотата, продължава с разкодирането на красивата формула CHANEL, за сезона Пролет/Лято 2017-та.

Лучия Пика – творчески директор на отдела “Грим и Цветове” CHANEL, създаде нова колекция за пролетта на 2017-та, за да пресъздаде и разгадае петте основни цвята за CHANEL: червено, черно, бяло, златно и бежово.

Колекцията е пътешествие с цветовете, които оформиха живота на Габриел Шанел. Тя използва цветовете неочаквано, дръзко и елегантно – и винаги изключително оригинално. Невъзможно е да си представим Модната къща без тях. Лучия Пика е намерила начин да обогати тези класически цветове, като им придава нов живот: тъмно червено за устните през пролетта, а бяло и бежово за ноктите.

„Искам да преобърна очакванията за красота и да помогна на жените да предизвикат самите себе си”, казва Лучия Пика.

Красотата на тези изключителни пет цвята е, че те са едновременно контраст и хармония: нежното и театралното, елегантното и игривото, успокояващото и предизвикващото. Всеки един обогатява другия, вместо да му се противопоставя. „Казвала съм, че черното притежава всичко…”, заявява Габриел Шанел, „…бялото също. Тяхната красота е абсолютна. Това е перфектната хармония.” Да вземеш решение как да пресъздадеш кодовете на марката – как да ги носиш по свой начин – всичко е част от една игра. COCO CODES предлага изцяло нов подход.

CHANEL

Чрез множество, нежни, сияйни, матови и копринени нюанси COCO CODES подканва жените да прегърнат цветните кодове на CHANEL и да ги използват със свой, индивидуален стил.

„Това е като автобиография. Тя не е можела да не използва тези цветове, тези „кодове”, това е била тя. Това е нейният живот.” – Лучия Пика

ЛИЦЕТО

CHANEL

За лицето, Лучия Пика черпи вдъхновение от оригиналните цветове на CHANEL и прибавя дълбочина и топлина.

В палитрата COCO CODE EXCLUSIVE CREATION – четири, идеални цвята за руж са съчетани, за да създават вълнуващи комбинации: два сияйни и два матови. Могат да се използват като руж, когато четирите цвята се смесят, с едно просто завъртане на четката, или да се използват по отделно – за множество различни ефекти. Цветовете са топли и по-сияйни вариации на оригиналните кодове на марката: нежно бежово с прасковен нюанс и копринено медено-златно – за сияен ефект, танцуват по диагонала на квартета. Може да се използват, като хайлайтър, за да озарите и предадете светлина. Тази двойка е подкрепена от два матови нюанса: нежен карамел, който можете да използвате и за контуриране, както и искрящо розово-червено, което придава естествен цвят на скулите.

В добавка – JOUES CONTRASTE Elegance e розово-бежов руж, нежно допълнен със златни частици, които придават фино сияние в първите дни на пролетта.

УСТНИТЕ

CHANEL

За колекцията COCO CODES Лучия Пика създаде червила, които разширяват границите на красотата. Разбира се червено – цветът, който тя и Габриел Шанел, са избрали за своето червило. За пролетта, Пика предлага две искрящи и ярки вариации на класическото червено под формата на ROUGE ALLURE. Ardente е младежко, маково червено, с коралов нюанс, а Independante e изискано, огнено-оранжево.

В сатенено-матовата текстура на ROUGE ALLURE VELVET откриваме две разновидности на бежовото: игривата сладост на La Secrete в бледо розово и наситеното Libre в бежово с наситен цвят на палисандрово дърво.

ROUGE COCO SHINE: Beige Dore е топло и блестящо златно. Noir Moderne e полу-прозрачно, тъмночервено.

 

ОЧИТЕ

CHANEL

За очите Лучия Пика черпи вдъхновение от златното и бежовото. Двете палитри LES 4 OMBRES дават заявка за пищност, богат цвят, но също и естественост, позволявайки на жената да изследва тези два кода на CHANEL.

Codes Elegants е по-дръзкият код: истинско златно, топла платина, наситено кафяво и старо злато. Codes Subtil e идеална за модерен грим: нежно искрящо розово-прасковено, бронзово сивокафяво, бронзово кафяво и наситен калай.

НОКТИТЕ

CHANEL

LE VERNIS Longue Tenue Rouge Red е по-свеж вариация на червеното. Blanc White e сияйно млечно-бежово, Beige Beige е идеалният естествено розов цвят. Но Лучия Пика има още един фокус: LE TOP COAT Black Metamorphosis – “трансформиращо” черно. Топ лак, който е като нежен мастиленочерен гланц за нокти. Придава дълбочина, когато е нанесен върху друг цвят.