Красота, Новости

SUBLIMAGE 4 ПРОДУКТА, 1 РИТУАЛ ЗА ТЕБ

@CHANEL

Свалянето на грима, освен че е задължително може да бъде и удоволствие с почистващата колекция на CHANEL. Линията SUBLIMAGE представя почистването, като изкуство за грижа за кожата. С употребата на продуктите от нея не говорим просто за ритуал, а за доставяне на жизненост и ведрост в нашия ден. Сутрин и вечер! Благодарение на многообразието от текстури, можете да се насладите на този задължителен етап от грижата за кожата, като си доставите истинско удоволствие.

@CHANEL

Линията SUBLIMAGE наброява 4  продукта, които могат да се комбинират помежду си или да се използват самостоятелно в зависимост от вашите индивидуални нужди. Всички те имат обща цел: здрава, нежна и комфортна кожа; изключително сияен, свеж и равномерен тен. Всеки ден едно ново начало за вашата кожа.

НЕ ПРОСТО ПОЧИСТВАНЕ, А ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Колекцията SUBLIMAGE включва четири изключително чувствени грижи, обогатени с природни, активни съставки: вода наситена с антиоксидантна ванилия и детоксифицираща харунгана. Кожата от ден на ден става по-сияйна и видимо по-лъчезарна.

Екстрактът от Харунгана- средство за прехване на токсините

Това невероятно растение стимулира производството на ензими, които деликатно отстраняват натрупаните в кожата токсини. По този начин се регулира процесът на естествено обновяване на кожата и възпроизводството на здрави и свежи клетки. Изключително нежно!

Наститена вода с Ванилия Планифолия   

Плодовете на ванилията са с високи антиоксидантни качества. Брани рано сутрин, един по един, на ръка, от зелените плодове веднага се извлича екстракт с максимални ползи за кожата. Следва неговата дестилация, капка по капка до получаването на наситената с ванилия вода. Невероятно концентрирана на активни молекули, тази ползотворна вода разкрива своето мощно действие в борба със свободните радикали. Истински природен щит!

Всяка жена е различна, всяка се грижи по свой собствен начин за кожата, сутрин и вечер. За всяка една жена CHANEL предлага облагородяваща и чувствена грижа за този етап от ритуала.

@CHANEL

Дегримиращо гел-олио

Само с няколко кръгови движения с върха на пръстите разнесете божествения аромат на ванилия с това гел-олио. Масажирайте нежно лицето и разтворете грима и нечистотиите по лицето, преди да го превърнете в почистващо мляко като го смесите с вода. Наситено с есенциални мастни киселини, олиото от камелия омекотява и изглажда кожата. Използвайте количество колкото лешник, масажирайте нежно лицето, без да забравяте за очите и шията, отмийте обилно с хладка вода.

@CHANEL

Дегримираща вода

Тази вода не е просто да спестите време с почистването на грима. Тя има за цел да ви достави допълнителен комфорт с деликатен аромат. Обогатена с хиалуронова киселина, тя не се задоволява просто да премахне грима и замърсяванията, но има за цел да напомпи с влага и да изглади кожата. Създава невидим филм върху кожата, за да намали нейната чувствителност и да я предпазва от агресията на околната среда. Напоете обилно памучен тампон и почистете лицето и шията. С втори тампон почистете очите. Няма нужда да отмивате, защото вече усещате кожата кадифена и комфортна. Тя сияе!

@CHANEL

Грижовен сапун

Със своята заоблена форма и релефен цвят на ванилия този грижовен сапун няма нищо общо с обикновените сапуни. Достатъчно е да го погалите с дланите, за да получите гъста и ефирна пяна. Тази природна емулсия е богата на масло от карите и омекотители, които нежно прогонват замърсяванията от епидермиса на кожата. Нанесете сапунената пяна по лицето и шията, без да попада в зоната на околоочния контур. Масажирайте деликатно и отмийте обилно с вода.

@CHANEL

Ванилови зърна

Ваниловите зърна са ексфолиант с впечатляващ черен цвят и натурални зърна от ванилия. Докато ваниловите частици нежно отстраняват мъртвите клетки, тези от жожоба отстраняват натрупаните замърсявания в дълбочината на кожата. Нежно, но ефективно частиците са разположени във водно желе, което обгрижва кожата. С върха на пръстите разнасяйте скъпоценните частици по повърхността на кожата и дълбоко вдишвайте успокояващия аромат на натурална ванилия. С всяко докосвене, кожата се чувства по-свободна, в еуфория от екстремно чувствената грижа. Използвайте до два, три пъти в седмицата, без да нанасяте в зоната на очите. Отмийте с вода и се насладете на гладка, сияеща от щастие и светлина кожа.