Красота

СПА в Ла Мамуня

 

bassininterieurspa

Спокойствието в сърцето на магията

В марокански и ориенталски стил, СПА Центърът в Ла Мамуня в Маракеш ви приканва към пътешествие в страната на благоденствието. Всички мечтаеха за него, а Жак Гарсиа го създаде, като деликатно смеси традицията с модернизма.

Декоративните елементи в СПА Ла Мамуня придават вълшебен и автентичен вид: емайлиран марокански теракот, мрамор, дърворезби, арки, куполи, прозорци със сенници…

Реализирането на това ново пространство е дело на Жак Гарсиа – международен, почетен архитект и декоратор. Той съживява СПА културата в Мароко и връща величествеността на този местен занаят.

Благодарение на своите 2500 кв.м, СПА центърът предлага множество уютни пространства, които предразполагат клиентите към отдих и благоденствие.

Кара своите гости да се размечтаят, да пътешестват, като преоткриват  далечни страни, където тялото и душата съжителстват в извора на благосъстоянието и отмората.

Основното послание е „Чувствено пътешествие”. Оливия Джакобети- един от седемте световни носове е оставила своя олфактивен почерк във всички помещения и продукти.

Екип от професионалисти посреща традиционно и сърдечно гостите, като им предлага меню с повече от 80 уникални, разкрасяващи терапии.

aroma_spa_produkt_neuОсвен местните натурални СПА продукти, характерни, а някои от тях, разработени специално и единствено за Ла Мамуня- черен сапун, арганово масло, розова и портокалова води. В центъра, клиентите могат да се насладят и на висококачествената козметика за лице и тяло marocMaroc, La Ric, докато на косата се посвещава Jean Michel Faretra Paris.

Вълшебният оазис на красотата, създаден от Жак Гарсиа е в перфектна хармония и днес. Той е в готовност да посрещне всички гости на хотела, за да задоволи тяхната необходимост от перфекционизъм.

Активно се изслушва всеки клиент, за да се гарантира правилно диагностициране. Всяка терапия се избира по отделно, за да се сформира индивидуална програма за всеки клиент из между многобройните предложени терапии за лице и тяло. Интерес предизвикват терапиите с мароканска глина и черен сапун, за които можете да разберете повече, от тук.